Skicka länk

Behöver du hjälp?
Ring 0528 - 419 15
support@pkdata.se

PK Data > Support > Skicka länk

Begär ut en ny länk till uppdateringssidan

Senaste versionen av EasyEL och FastEL hämtar du från uppdateringssidan. Installationsfilen gäller för både nyinstallation och för uppdatering. Du behöver alltså inte börja med CD-skivan när du installerar på en ny dator.

Du har länken i senaste mailet från PK Data eller så kan du begära ut ett nytt mail genom att ange din mailadress.

PK Data | Norra Kyrkovägen 7, 458 70 Högsäter | info@pkdata.se | 0528-419 15 | Öppet alla dagar 08.30 - 22.00

Alla priser exklusive moms | Om cookies/webbsidan | Copyright © PK Data 1993 - 2017