PK Datas omtyckta elritningsprogram EasyEL är lätt att använda oavsett om du ritar någon gång i månaden eller varje dag. Allt ingår för att skapa komplett dokumentation inom el och larm.

EasyEL gör det lätt att komma igång med dina planritningar!

För företag som i första hand ritar planritningar så är EasyEL programmet som gäller. Det går snabbt och enkelt att göra ritningarna själv även om man bara gör en ritning då och då. Du väljer själv om du ritar hela ritningen från grunden eller importerar en stomme från DWG, PDF eller som bild.

EasyEL gör det enklare och snabbare

EasyELs ritstöd och automatiska korsreferenser gör det enkelt att rita. För kretsscheman innehåller EasyEL alla delar. Allt ingår för att skapa en komplett dokumentation, alla symboler, allt ritstöd och inte minst automatiska korsreferenser. Om du ritar stora projekt eller nya projekt varje vecka så kika vidare på FastEL och FastEL Produktion. Ritar du bara då och då så kommer du att komma mycket långt med EasyEL.

Vad kan du rita med EasyEL?

Alla symboler ingår i EasyEL. Det är samma program vare sig du dokumenterar el- eller larminstallationer i byggnader, kretsschema eller något annat område. Ladda ned produktbladet för detaljer om de olika områdena.

Elinstallationer i byggnader

Kretsschema

Driftkort

Säkerhet och larm

Pneumatik och hydraulik

Huvudledningsschema

Brandlarm SBF

Utrymningsplaner

Byggström och tillfällig el

Teleregistrering

Vad kostar EasyEL?

Priserna är exkl. moms. Moms tillkommer.
Personlig licens: 15 900 kr
Uppdateringar: 1000 kr/år

Prova själv - ladda ner demo

Prova själv hur det är att rita med demoprogrammet. Det finns ingen tidsbegränsning så hämta demoprogrammet direkt och prova när du har tid.

Jobbar du på ett företag där du inte får ladda ner mjukvara på din dator? Kontakta oss så kan du få fjärrstyra en av våra datorer.